Barcuta cu 4 marinari

Cod: OKD-09315

Barcuta cu vela, rotite si 4 marinari destoinici mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

4 piticuti nazdravani si pusi pe joaca sunt, pe rand, fie marinari fie soferi, gata oricand sa-l insoteasca pe cel mic in aventurile sale din casa sau din parc! Barcuta albastra cu vela din material textil pluteste pe...

GRIMM'S

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

199 LEI

Barcuta cu vela, rotite si 4 marinari destoinici

4 piticuti nazdravani si pusi pe joaca sunt, pe rand, fie marinari fie soferi, gata oricand sa-l insoteasca pe cel mic in aventurile sale din casa sau din parc! Barcuta albastra cu vela din material textil pluteste pe apa si poate fara grija infrunta primejdiile unei cazi pline de spuma sau ale unei piscine enorme...cat un lighean!

Cei patru destoinici marinari nu se tem de a fi desenati cu culori sau creta - sunt din lemn si pot fi cu usurinta curatati cu o carpa moale si umeda - sau de a purta hainute delicate din material textil sau hartie! Si nimic nu le place mai mult decat sa fie folositi intr-o multitudine de jocuri creative: azi sunt marinari neinfricati, maine soferi curajosi, poimaine pitici cu barbi stufoase in cautarea comorilor din pestera...

Piticutii nu au nas, gura sau urechi - toate acestea sunt detalii pe care copilul este incurajat sa si le imagineze el singur, in functie de preferintele si nevoile sale afective. Aceasta caracteristica venita din pedagogia Waldorf le confera si o inalta valoare terapeutica, putand fi folositi si in munca terapeutica cu copii sau adulti.

Pentru un joc mai bogat se recomanda asocierea produsului cu alte jucarii din categoriile Sortat si stivuit (recomandarea noastra: 10860 Casuta Waldorf) sau Pentru construit si imaginatie.

Recomandare de varsta: jucarii copii 1an +

Dimensiuni produs: lungime 18cm, inaltime 22cm

Materiale folosite: lemn de tei pentru barcuta si spiridusi si material textil pentru vela, uleiuri si vopseluri din plante, non-toxice, pe baza de apa.

Producator: Grimm's Spiel und Holz Design

Recomandare: Lemnul se contracta sau se dilata in mod natural iar daca intampinati dificultati in a introduce catargul in gaura speciala din barcuta va recomandam sa folositi un ciocan cu care sa fortati usor catargul. Repetati procedeul pana simtiti ca s-a largit suficient pentru a fi montat cu usurinta doar cu mana.

Cod: OKD-09315 Categorie: Jucarii Impins si Tras Producător: GRIMM'S

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere