Calendar luni, zile, data si ora

Cod: EDC-2609

Calendarul luni, zile, data si ora de la BigJigs este foarte util micutului tau pentru invatarea notiunilor despre timp. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

O planseta cu activitati educative multiple. Timpul este o notiune abstracta pentru copii, iar acest centru de activitati este extrem de util pentru predarea notiunilor de trecere a timpului: succesiunea anotimpurilor...

BigJigs

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

79 LEI

Calendarul luni, zile, data si ora de la BigJigs este foarte util micutului tau pentru invatarea notiunilor despre timp.

O planseta cu activitati educative multiple. Timpul este o notiune abstracta pentru copii, iar acest centru de activitati este extrem de util pentru predarea notiunilor de trecere a timpului: succesiunea anotimpurilor, lunilor, starea vremii si trecerea orelor. De asemenea, este o jucarie ideala pentru predarea caracteristicilor zi - noapte.
Setul include tabla de lemn cu 6 pioni colorati diferit, pentru ca micutul sa identifice data, luna si starea vremii. Ora si anotimpul pot fi indicate prin rotirea acelor de ceasornic.
Dimensiune: 30 x 30 x 17 cm.
Produsul este disponibil doar in limba engleza.
Varsta recomandata: 3 - 8 ani.
Cod: EDC-2609 Categorie: Jucarii Educative Copii Producător: BigJigs

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere